Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Blancafort (1578506) - TeamVic (775695) » 392421912: T37/R2

Copa 392421912 Información oficial sobre el partido 392421912 en Hattrick

20.06.2012 12:15:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

F.C.Blancafort Alineación oficial del equipo 'F.C.Blancafort' en el partido 3 - 5 TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.Blancafort Alineación oficial del equipo 'F.C.Blancafort' en el partido 1 - 4 TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Blancafort

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Miguel Caires va anar directament als peus de Kévin Dauguet que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 8 (Gol de falta): El gol de falta de Dušan Šusta sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 8 i ampliar l'avantatge de F.C.Blancafort a 2 - 0.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Florencjusz Batorski de F.C.Blancafort aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Florencjusz Batorski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sidney van Eerden, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Florencjusz Batorski va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 85 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Matt Serup-Nørgaard i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a F.C.Blancafort, però el xut de Dušan Šusta va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Roy Dastis de F.C.Blancafort va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 63 de partit, quan un jugador de F.C.Blancafort, en Sidney van Eerden, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

TeamVic

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Elad Hurwitz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Valentin Frick, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 23, quan Elad Hurwitz va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Elad Hurwitz, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 35.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador de TeamVic Elad Hurwitz va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 72 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignác Levý de TeamVic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 82 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentin Frick de TeamVic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.