Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zas C.F. (311738) - Atlético de Salinas (1435698) » 392421145: T37/R2

Copa 392421145 Información oficial sobre el partido 392421145 en Hattrick

20.06.2012 12:15:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

L'Housemartins, F.C. Alineación oficial del equipo 'L'Housemartins, F.C.' en el partido 2 - 5 Atlético de Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Salinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Housemartins, F.C. Alineación oficial del equipo 'L'Housemartins, F.C.' en el partido 0 - 1 Atlético de Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Salinas' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Housemartins, F.C.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Josep Vall-llebrera va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jordi Navas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Tomasz Białoń anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a LHFC.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LHFC Martinho Conceição va intentar enganyar George Diaconescu amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de LHFC, Eufrasio Melero, col·locà la pilota just a les mans d'en George Diaconescu. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Guillem Fosas de LHFC va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de LHFC, Josep Vall-llebrera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.

Atlético de Salinas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ciro Sperandio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Oscar Vayas de Atlético, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 88, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Oscar Vayas va marcar al minut 113 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Al minut 114 de partit, Borja Fonseca quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Octavian Călin de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ciro Sperandio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 100 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Octavian Călin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 105 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 105. Laurgain Erro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Miguel Faria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juan Pajares no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Sırat Selekman no era cap impediment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Dieter van Huijksloot de Atlético, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tomasz Białoń en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Oscar Vayas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Carlos Miguel Faria anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Atlético.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Atlético Borja Fonseca no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tomasz Białoń es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Sırat Selekman va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 5.