Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lucar 9 F.C (30949) - cutty sark (779910) » 383468831: T37/J4/X

Liga 383468831 Información oficial sobre el partido 383468831 en Hattrick

07.07.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / X.3922 (182489)

Textil Escudo Alineación oficial del equipo 'Textil Escudo' en el partido 2 - 1 cutty sark Alineación oficial del equipo 'cutty sark' en el partido
Juan Alfonso del Pino García (8') 1 - 0
1 - 1 Rafael Mateos (9')
Juan Alfonso del Pino García (40') 2 - 1
Textil Escudo Alineación oficial del equipo 'Textil Escudo' en el partido 2 - 1 cutty sark Alineación oficial del equipo 'cutty sark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Textil Escudo Alineación oficial del equipo 'Textil Escudo' en el partido 2 - 2 cutty sark Alineación oficial del equipo 'cutty sark' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Textil Escudo

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fernando Gainzar la va rematar Juan Alfonso del Pino García amb una magnífica volea que va fer pujar per a Textil el 1 - 0.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Juan Alfonso del Pino García, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Textil es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Textil, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Gonzalo Andreu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Juan Alfonso del Pino García era fer passades de llarga distància. Al minut 72 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gonzalo Andreu però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Bichr Ahardane va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Castell de Textil es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41, Rafael Tafur de Textil es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de Textil, en Pedro Noriega, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Rafael Tafur tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

cutty sark

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): Als 9 minuts de partit, Rafael Mateos de cutty va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Jesús Enrique Moreno Torres va estar a punt de posar per davant a cutty amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Íñigo Sabin va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 75, en un 1 contra 1 amb el porter, però Íñigo Sabin va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juan Alapont des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Miguel Juan Solana Marín va rematar amb l'empenya exterior desviat.