Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Saheices del Payuelo (1367407) - DukiZara (1579742) » 383466571: T37/J13/X

Liga 383466571 Información oficial sobre el partido 383466571 en Hattrick

08.09.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / X.3881 (182448)

F.C. Saheices del Payuelo Alineación oficial del equipo 'F.C. Saheices del Payuelo' en el partido 2 - 1 DukiZara Alineación oficial del equipo 'DukiZara' en el partido
Manolo Carracido (2') 1 - 0
1 - 1 Alberto Arce (6')
Adrao Ander (64') 2 - 1
F.C. Saheices del Payuelo Alineación oficial del equipo 'F.C. Saheices del Payuelo' en el partido 2 - 1 DukiZara Alineación oficial del equipo 'DukiZara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Saheices del Payuelo Alineación oficial del equipo 'F.C. Saheices del Payuelo' en el partido 3 - 0 DukiZara Alineación oficial del equipo 'DukiZara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Saheices del Payuelo

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Saheices s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Manolo Carracido per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Saheices prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Adrao Ander va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DukiZara. La jugada d'estratègia del Saheices per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Toni Casanova va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Adrao Ander va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Saheices va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però Lluís Perisé va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, Manolo Carracido gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Félix Gaviria de Saheices amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Toni Casanova, jugador de Saheices, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 38. Víctor Vela, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 68 de partit, quan un jugador de Saheices, en Adrao Ander, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

DukiZara

Goles Goles

  • 136 Minuto 6 (Gol evento especial inexperiencia rival): Julio Andreu va deixar patent la seva inexperiència al minut 6, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Alberto Arce va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a DukiZara.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): 江 (Jiang) 傲良 (Aoliang) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfredo Rivero Miró va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Ernesto Garde va estar a punt de posar per davant a DukiZara amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Rivero Miró va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Quique Estaún no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Luis Torquemada estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.