Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brenes C.F (800735) - Diegolas (122903) » 383450365: T37/J8/X

Liga 383450365 Información oficial sobre el partido 383450365 en Hattrick

04.08.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / X.3592 (182159)

Brenes C.F Alineación oficial del equipo 'Brenes C.F' en el partido 3 - 1 Diegolas Alineación oficial del equipo 'Diegolas' en el partido
Sergio Fernández Hinestrosa (7') 1 - 0
Iñaki Hospital (25') 2 - 0
Manuel Muguruza (76') 3 - 0
3 - 1 Gerardo Narganes (85')
Brenes C.F Alineación oficial del equipo 'Brenes C.F' en el partido 3 - 1 Diegolas Alineación oficial del equipo 'Diegolas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brenes C.F Alineación oficial del equipo 'Brenes C.F' en el partido 1 - 2 Diegolas Alineación oficial del equipo 'Diegolas' en el partido
Tiene suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brenes C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va premiar Brenes amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sergio Fernández Hinestrosa va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Iñaki Hospital de Brenes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Brenes amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Manuel Muguruza, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Brenes ho intentava per la dreta per mitjà de Olegario Galicia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Antonio Ferrueros gairebé va marcar per a Brenes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ereti Agotzarena s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Olegario Galicia ocupà el lloc d'en Iñaki Hospital al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Brenes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Olegario Galicia no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jorge Sanz.

Diegolas

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Gerardo Narganes de Diegolas va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Mauricio Vallearena quasi redueix la diferència al marcador al minut 56, però una gran estirada d'en Víctor Sánchez va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 姚 (Yao) 凯南 (Kainan) de Diegolas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Diegolas va fer una substitució al minut 29. Arnau Oranias va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eriberto Oro.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): Diegolas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Egozcue no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Kai Bodeck al camp.