Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Supermercado Amalia (1335882) - Los ultimos de la liga(por la cola) (1419547) » 383443650: T37/J9/X

Liga 383443650 Información oficial sobre el partido 383443650 en Hattrick

11.08.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / X.3472 (182039)

Supermercado Amalia Alineación oficial del equipo 'Supermercado Amalia' en el partido 4 - 3 Los ultimos de la liga(por la cola) Alineación oficial del equipo 'Los ultimos de la liga(por la cola)' en el partido
0 - 1 Obeko Bizargorri (3')
Ernesto Disorna (30') 1 - 1
1 - 2 Marcos Tolosa (37')
Antonio Parada (39') 2 - 2
2 - 3 Horacio Soto (57')
Isaac Bueno (68') 3 - 3
Carlos Duart (74') 4 - 3
Supermercado Amalia Alineación oficial del equipo 'Supermercado Amalia' en el partido 4 - 3 Los ultimos de la liga(por la cola) Alineación oficial del equipo 'Los ultimos de la liga(por la cola)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Supermercado Amalia Alineación oficial del equipo 'Supermercado Amalia' en el partido 7 - 1 Los ultimos de la liga(por la cola) Alineación oficial del equipo 'Los ultimos de la liga(por la cola)' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supermercado Amalia

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Supermercado aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ernesto Disorna va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 110 Minuto 39 (Gol de falta): Una falta al minut 39 va proporcionar un lliure directe al Supermercado. Antonio Parada va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del Supermercado amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Isaac Bueno en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Publio Cornelio Camerón arribés a peus de Carlos Duart, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Supermercado el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del liga(por. La jugada d'estratègia del Supermercado per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernesto Disorna va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 224 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Supermercado es va veure beneficiat per la polèmica al minut 71, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Antonio Parada va relliscar al moment de fer el xut i el porter Pablo García no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Antonio Parada es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Duart.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): En Carlos Duart va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Los ultimos de la liga(por la cola)

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Obeko Bizargorri va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, liga(por es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Marcos Tolosa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 136 Minuto 57 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Andreu Rotllant es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Horacio Soto per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 57 passava a ser 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Andreu Rotllant haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a liga(por al minut 36.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Erloeta de liga(por la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Antonio Cuaiz de liga(por va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José María Valdivia va prendre el seu rol al minut 41.