Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barceloneta.F.C (1415915) - Vilana Team (992586) » 383431800: T37/J1/X

Liga 383431800 Información oficial sobre el partido 383431800 en Hattrick

16.06.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / X.3261 (181828)

Barceloneta.F.C Alineación oficial del equipo 'Barceloneta.F.C' en el partido 1 - 6 Vilana Team Alineación oficial del equipo 'Vilana Team' en el partido
0 - 1 Narciso Moralejo (20')
0 - 2 Francisco Lejón (42')
0 - 3 Víctor Galbarriatu (43')
0 - 4 Carlos Cotrina (44')
0 - 5 Francisco Lejón (50')
0 - 6 Francisco Lejón (67')
Alejandro Mantilla (73') 1 - 6
Barceloneta.F.C Alineación oficial del equipo 'Barceloneta.F.C' en el partido 1 - 6 Vilana Team Alineación oficial del equipo 'Vilana Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Barceloneta.F.C Alineación oficial del equipo 'Barceloneta.F.C' en el partido 4 - 2 Vilana Team Alineación oficial del equipo 'Vilana Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,2 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barceloneta.F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Alejandro Mantilla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 6. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Barceloneta.F.C a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mateo Amigo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alfonso Campero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Barceloneta.F.C va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Quintí Oriols va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Sergio Ingunza de Barceloneta.F.C va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Sadurniño Herreras va disposar d'una bona oportunitat al minut 78, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Campero de Barceloneta.F.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Abeeta de Barceloneta.F.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alfonso Campero se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Ondino Oñate de Barceloneta.F.C va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Batxi Biurrarana va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Sadurniño Herreras se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Mateo Amigo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Vilana Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Cotrina estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Narciso Moralejo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 20.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42, una falta xutada per Francisco Lejón va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Vilana. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Galbarriatu va augmentar l'avantatge de Vilana a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Vilana van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Carlos Cotrina.
  • 180 Minuto 50 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Francisco Lejón de Vilana va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 50.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): Francisco Lejón va incrementar l'avantatge a 0 - 6 per a Vilana gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Vilana, Francisco Lejón va fallar un penal al minut 44, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fernando Pemán Cubillo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alin Teodoriu.