Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TENDERINA C.F. (775316) - malaga española (802046) » 383430474: T37/J5/X

Liga 383430474 Información oficial sobre el partido 383430474 en Hattrick

14.07.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / X.3237 (181804)

TENDERINA C.F. Alineación oficial del equipo 'TENDERINA C.F.' en el partido 0 - 5 malaga española Alineación oficial del equipo 'malaga española' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Gualber (7')
0 - 2 Faïz Hbabi (8')
0 - 3 Juan Antonio Gualber (25')
0 - 4 Juan Antonio Gualber (34')
0 - 5 Luis Francisco Brahim (58')
TENDERINA C.F. Alineación oficial del equipo 'TENDERINA C.F.' en el partido 0 - 5 malaga española Alineación oficial del equipo 'malaga española' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TENDERINA C.F. Alineación oficial del equipo 'TENDERINA C.F.' en el partido 0 - 6 malaga española Alineación oficial del equipo 'malaga española' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TENDERINA C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 34 minuts Moustapha Khiati es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Juan Antonio Gualber que d'un gran xut va marcar per a española el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bertín Rincon Ramos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pere Miquel Marxuach estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TENDERINA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fabián Pintos, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Era el minut 15 quan després d'una dura entrada, el jugador Moustapha Khiati de TENDERINA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

malaga española

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Santiago Rapallo va acabar en una passada genial cap al jugador de española Juan Antonio Gualber, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Faïz Hbabi de española l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 8 de partit.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Juan Antonio Gualber va augmentar l'avantatge de española a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Luis Francisco Brahim va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 58, i va fer pujar el 0 - 5 per a española.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Santiago Rapallo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. española va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Santiago Rapallo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Yordan Lakov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafa Costabal, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Francisco Brahim va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Francisco Brahim de española es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vinny Devereux de española es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vinny Devereux va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que española va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.