Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benalamdena (485405) - LOS PICABALONES (1420738) » 383429553: T37/J13/X

Liga 383429553 Información oficial sobre el partido 383429553 en Hattrick

08.09.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / X.3220 (181787)

benalamdena Alineación oficial del equipo 'benalamdena' en el partido 0 - 1 LOS PICABALONES Alineación oficial del equipo 'LOS PICABALONES' en el partido
0 - 1 André Castro (44')
benalamdena Alineación oficial del equipo 'benalamdena' en el partido 0 - 1 LOS PICABALONES Alineación oficial del equipo 'LOS PICABALONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
benalamdena Alineación oficial del equipo 'benalamdena' en el partido 1 - 1 LOS PICABALONES Alineación oficial del equipo 'LOS PICABALONES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benalamdena

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hipólito Opá va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Andrew Biggerstaff de benalamdena es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

LOS PICABALONES

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en André Castro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PICABALONES va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Martín Martínez Monzón va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): PICABALONES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local César Augusto Caycedo va desviar el xut final de Adrián Parreño després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, André Castro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però César Augusto Caycedo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de PICABALONES, en Jorge Carlos Sánchez Rubio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Daniel Olivares Ponte de PICABALONES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Martín Bustos va prendre el seu rol al minut 71.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a José Vicente Gil de Palacio no era cap impediment.
  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Aitzol Otaolaurrutxi va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.