Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Insuas (1457702) - Guanatumi FC (439561) » 383426051: T37/J6/X

Liga 383426051 Información oficial sobre el partido 383426051 en Hattrick

21.07.2012 14:25:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / X.3158 (181725)

Atletico Insuas Alineación oficial del equipo 'Atletico Insuas' en el partido 2 - 3 NoMer Alineación oficial del equipo 'NoMer' en el partido
Simeó Sotera (8') 1 - 0
1 - 1 Paweł Chyżewski (41')
José Galcerán (67') 2 - 1
2 - 2 Marc Bovit (79')
2 - 3 Brianan Ritchie (83')
Atletico Insuas Alineación oficial del equipo 'Atletico Insuas' en el partido 2 - 3 NoMer Alineación oficial del equipo 'NoMer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Insuas Alineación oficial del equipo 'Atletico Insuas' en el partido 2 - 0 NoMer Alineación oficial del equipo 'NoMer' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Insuas

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Simeó Sotera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atletico contenien la respiració mentre en José Galcerán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En José Galcerán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hu Chun Tung al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Galcerán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Atletico enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, José Galcerán de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Corbacho.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Simeó Sotera de Atletico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lasko Arananoa va prendre el seu rol al minut 69.

NoMer

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Paweł Chyżewski va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Marc Bovit va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Brianan Ritchie va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de NoMer, en Jesús Burkhart Pérez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Hellmut Ladner va sortir coix del terreny de joc, substituït per Richi Estoppey. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 58 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Hellmut Ladner se sentia fresc com una rosa.