Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albert Team C.F. (774561) - los resinas (314242) » 383408140: T37/J8/X

Liga 383408140 Información oficial sobre el partido 383408140 en Hattrick

04.08.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / X.2838 (171165)

Albert Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Albert Team C.F.' en el partido 1 - 1 Esgred FC Alineación oficial del equipo 'Esgred FC' en el partido
0 - 1 Manuel Pablo Irulegui (6')
Raúl Insaurbe (69') 1 - 1
Albert Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Albert Team C.F.' en el partido 1 - 1 Esgred FC Alineación oficial del equipo 'Esgred FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Albert Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Albert Team C.F.' en el partido 4 - 3 Esgred FC Alineación oficial del equipo 'Esgred FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albert Team C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Albert va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl Insaurbe, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 68 minuts, en Leioari Larrina no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Albert va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Raúl Insaurbe va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Albert van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Leioari Larrina no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leoncio Carballa de Albert va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Alcadio Guerbillano va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Albert es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en David Munell probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Esgred FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb 6 minuts jugats, Manuel Pablo Irulegui de Esgred va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Esgred van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Pablo Irulegui, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ignacio Estruch al minut 56.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Ercilla.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferran Boscà de Esgred la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.