Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MIA PA TI (1370992) - fc linense (1415788) » 383403321: T37/J8/X

Liga 383403321 Información oficial sobre el partido 383403321 en Hattrick

04.08.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / X.2752 (171079)

MIA PA TI Alineación oficial del equipo 'MIA PA TI' en el partido 2 - 1 Ciutat de Son Servera Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Son Servera' en el partido
0 - 1 Bogdan Moţoiu (7')
José Daniel Méndez Seco (8') 1 - 1
Telémaco Afonsín (75') 2 - 1
MIA PA TI Alineación oficial del equipo 'MIA PA TI' en el partido 2 - 1 Ciutat de Son Servera Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Son Servera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MIA PA TI Alineación oficial del equipo 'MIA PA TI' en el partido 3 - 1 Ciutat de Son Servera Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Son Servera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIA PA TI

Goles Goles

  • 110 Minuto 8 (Gol de falta): José Daniel Méndez Seco va aconseguir l'empat per a MIA mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): José Daniel Méndez Seco va treure un córner llarg cap al segon pal que en Telémaco Afonsín, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): MIA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Telémaco Afonsín en un 1 contra 1 amb el porter Falko Lenk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a MIA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Antonio Aneiros, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MIA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luis Antonio Aneiros, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Telémaco Afonsín de MIA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): MIA va fer una substitució al minut 5. Isaías Chanteiro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Chouaïb Brnoussi.
  • 095 Minuto 22 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Abraham Escama va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Daniel Gutiérrez.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Koldo Arechavaleta de MIA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Ciutat de Son Servera

Goles Goles

  • 136 Minuto 7 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Nuno Amaro va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Bogdan Moţoiu se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 7 per a Servera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillerme Arias.