Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amigos de borja salameros aberronchos (1338126) - S.D. BERCEDO (120845) » 383399723: T37/J4/X

Liga 383399723 Información oficial sobre el partido 383399723 en Hattrick

07.07.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / X.2688 (171015)

amigos de borja salameros aberronchos Alineación oficial del equipo 'amigos de borja salameros aberronchos' en el partido 2 - 1 S.D. BERCEDO Alineación oficial del equipo 'S.D. BERCEDO' en el partido
Mauro Román (11') 1 - 0
Mauro Román (39') 2 - 0
2 - 1 Salvador Elias (48')
amigos de borja salameros aberronchos Alineación oficial del equipo 'amigos de borja salameros aberronchos' en el partido 2 - 1 S.D. BERCEDO Alineación oficial del equipo 'S.D. BERCEDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
amigos de borja salameros aberronchos Alineación oficial del equipo 'amigos de borja salameros aberronchos' en el partido 3 - 1 S.D. BERCEDO Alineación oficial del equipo 'S.D. BERCEDO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amigos de borja salameros aberronchos

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jesús Fortià sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mauro Román que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Martín Garriga va pentinar un córner cap al segon pal que Mauro Román va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del aberronchos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Wilson Mina, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El aberronchos ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Fortià, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Urraburu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Martín Garriga de aberronchos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Román de aberronchos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Wilson Mina de aberronchos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Pablo Niño de aberronchos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

S.D. BERCEDO

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): BERCEDO van mostrar una bona compenetració quan al minut 48 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Salvador Elias va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gabriel Urtado va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Mario Montero de BERCEDO va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ambrosio Medina Ruiz va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Mario Jesús Bombarely de BERCEDO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Leonardo Narváez va prendre el seu rol al minut 72.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): José Luis Téllez Peña, de BERCEDO, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Apolo Mazo Calvo el va substituir.