Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clan Del Pie (435825) - Teyera City (1332460) » 383384770: T37/J4/X

Liga 383384770 Información oficial sobre el partido 383384770 en Hattrick

07.07.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / X.2421 (170748)

Clan Del Pie Alineación oficial del equipo 'Clan Del Pie' en el partido 2 - 2 Brother's team Alineación oficial del equipo 'Brother's team' en el partido
0 - 1 Alejandro Pizarro (16')
Jon Bolinagabelar (62') 1 - 1
Ignacio Serra (68') 2 - 1
2 - 2 Víctor Vivancos (77')
Clan Del Pie Alineación oficial del equipo 'Clan Del Pie' en el partido 2 - 2 Brother's team Alineación oficial del equipo 'Brother's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Clan Del Pie Alineación oficial del equipo 'Clan Del Pie' en el partido 5 - 2 Brother's team Alineación oficial del equipo 'Brother's team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clan Del Pie

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Clan una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jon Bolinagabelar, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 62.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Clan contenien la respiració mentre en Ignacio Serra s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ruimán Mínguez Pérez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guillem Horrach no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Ibia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ruimán Mínguez Pérez hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antonio Ibia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Clan a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manolo Cantoni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Serra va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Era el minut 63 quan després d'una dura entrada, el jugador Ruimán Mínguez Pérez de Clan s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Brother's team

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): El porter de Brothers va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alejandro Pizarro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Víctor Vivancos, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 77.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillem Horrach de Brothers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.