Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Headmouse (309538) - juaneleven1122 (310418) » 383379854: T37/J7/X

Liga 383379854 Información oficial sobre el partido 383379854 en Hattrick

28.07.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / X.2333 (170660)

F.C.Lokino Alineación oficial del equipo 'F.C.Lokino' en el partido 3 - 3 Quemelaco F.C Alineación oficial del equipo 'Quemelaco F.C' en el partido
0 - 1 Miguel Robledo (10')
0 - 2 Valentín Salares (21')
0 - 3 Moisés Maravillas (32')
Miguel Rull (39') 1 - 3
Segismundo Desbach (75') 2 - 3
Oriol Reguart (82') 3 - 3
F.C.Lokino Alineación oficial del equipo 'F.C.Lokino' en el partido 3 - 3 Quemelaco F.C Alineación oficial del equipo 'Quemelaco F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Lokino Alineación oficial del equipo 'F.C.Lokino' en el partido 4 - 1 Quemelaco F.C Alineación oficial del equipo 'Quemelaco F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Lokino

Goles Goles

  • 100 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Miguel Rull anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 3.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de F.C.Lokino van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Segismundo Desbach en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): F.C.Lokino equilibrava la balança al minut 82. En Oriol Reguart, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.C.Lokino van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Oriol Reguart, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Lokino, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Àlex Garau va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Lokino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Rull va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Èdgard Albesa de F.C.Lokino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Oriol Reguart de F.C.Lokino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Quemelaco F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miguel Robledo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Quemelaco.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Valentín Salares va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Henoc Sempere va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Moisés Maravillas, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Juan Miguel Camas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Moisés Maravillas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moisés Maravillas de Quemelaco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Juan Carlos Rueda Tomás de Quemelaco va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Arnau Tutzó va prendre el seu rol al minut 38.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Ernesto Celayanda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Iván Torres.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Henoc Sempere, de Quemelaco, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Miguel Tejada el va substituir.