Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO FUENLABRAD@ (779998) - nocturno (795742) » 383371963: T37/J8/X

Liga 383371963 Información oficial sobre el partido 383371963 en Hattrick

04.08.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / X.2192 (170519)

ATLETICO FUENLABRAD@ Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FUENLABRAD@' en el partido 2 - 1 nocturno Alineación oficial del equipo 'nocturno' en el partido
Carlos Maceda (31') 1 - 0
1 - 1 Sergio Ysern Torres (47')
Jesús Pedrero (52') 2 - 1
ATLETICO FUENLABRAD@ Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FUENLABRAD@' en el partido 2 - 1 nocturno Alineación oficial del equipo 'nocturno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
ATLETICO FUENLABRAD@ Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FUENLABRAD@' en el partido 4 - 4 nocturno Alineación oficial del equipo 'nocturno' en el partido
Tiene mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO FUENLABRAD@

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El FUENLABRAD@ era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Carlos Maceda va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Bonifacio Barroso estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jesús Pedrero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Surrey va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Walter Quiñónez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Ramon Bolós del FUENLABRAD@ ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): FUENLABRAD@ va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Ramon Bolós va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramon Bolós va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramon Bolós de FUENLABRAD@ es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bonifacio Barroso, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

nocturno

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): nocturno van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 47, quan Sergio Ysern Torres va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Daniel Tello, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergio Ysern Torres no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): nocturno va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Tello va desviar el xut final de Iván Lanuza Entenza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 56 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rafael Valls va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): nocturno va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gandara Martínez Camarón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Ysern Torres.