Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrequebradilla (776652) - MaÑiKuS (799703) » 383371551: T37/J3/X

Liga 383371551 Información oficial sobre el partido 383371551 en Hattrick

30.06.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / X.2185 (170512)

Torrequebradilla Alineación oficial del equipo 'Torrequebradilla' en el partido 3 - 2 U.D Alcoholicos Anonimos Alineación oficial del equipo 'U.D Alcoholicos Anonimos' en el partido
Rãzvãnel Vãrzaru (29') 1 - 0
Tommy Mullan (31') 2 - 0
2 - 1 Francisco Hernando (70')
2 - 2 Echedey Pellón (89')
Louis Findeiss (89') 3 - 2
Torrequebradilla Alineación oficial del equipo 'Torrequebradilla' en el partido 3 - 2 U.D Alcoholicos Anonimos Alineación oficial del equipo 'U.D Alcoholicos Anonimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Torrequebradilla Alineación oficial del equipo 'Torrequebradilla' en el partido 7 - 0 U.D Alcoholicos Anonimos Alineación oficial del equipo 'U.D Alcoholicos Anonimos' en el partido
Es un cenizo 6.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrequebradilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Torrequebradilla va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Rãzvãnel Vãrzaru va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Tommy Mullan va incrementar l'avantatge de Torrequebradilla amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Corria el minut 89, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Torrequebradilla s'avançava en el marcador després que en Louis Findeiss xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giuseppe Castellani va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Alfredo Nofre va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Safa Kanun va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torrequebradilla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Mikko Morottaja una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Alfredo Nofre va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alfredo Lucena va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 53 de joc.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Christophe Fourcade, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Sérvulo Socías gairebé va marcar per a Torrequebradilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

U.D Alcoholicos Anonimos

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Francisco Hernando va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): En Safa Kanun semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 89 de partit. En Echedey Pellón del Alcoholicos s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Echedey Pellón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Alcoholicos va estar a punt d'arribar en un córner. En Héctor Mires va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alcoholicos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Ñoras va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Ñoras va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Francisco Hernando va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Pepe Guazola de Alcoholicos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.