Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcudia Sacha C.F (439641) - Esteagua C.F (773940) » 383369020: T37/J1/X

Liga 383369020 Información oficial sobre el partido 383369020 en Hattrick

16.06.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / X.2140 (170467)

Parque Universidad Alineación oficial del equipo 'Parque Universidad' en el partido 0 - 2 Wirtel United Alineación oficial del equipo 'Wirtel United' en el partido
0 - 1 Alio Folchs (66')
0 - 2 Luis Ruiz (72')
Parque Universidad Alineación oficial del equipo 'Parque Universidad' en el partido 0 - 2 Wirtel United Alineación oficial del equipo 'Wirtel United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Parque Universidad Alineación oficial del equipo 'Parque Universidad' en el partido 4 - 1 Wirtel United Alineación oficial del equipo 'Wirtel United' en el partido
Es un cenizo 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parque Universidad

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Daniel Nicula va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Universidad se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Universidad va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José María Robles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Enrique Romero Pineda va estar a punt de marcar al minut 69 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Universidad va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sergio Urquijo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Fernando Cabanás va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fernando Cabanás i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Universidad, però el xut de Sergio Urquijo va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Romero Pineda de Universidad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Sergio Urquijo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Enrique Romero Pineda estava fent un bon partit.

Wirtel United

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 66 minuts, Alio Folchs va superar per velocitat Daniel Nicula per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Ruiz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gonzalo Juarrero va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.