Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nenazas FC (794174) - fire trunders españa (1433237) » 383363433: T37/J4/X

Liga 383363433 Información oficial sobre el partido 383363433 en Hattrick

07.07.2012 14:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / X.2040 (167295)

Nenazas FC Alineación oficial del equipo 'Nenazas FC' en el partido 5 - 1 fire trunders españa Alineación oficial del equipo 'fire trunders españa' en el partido
Benxamín Abia (34') 1 - 0
Andoto Coronel (35') 2 - 0
2 - 1 Juan Montejo (36')
Lokiz Etximendi (41') 3 - 1
Silvestre Foncueva (42') 4 - 1
Andoto Coronel (44') 5 - 1
Nenazas FC Alineación oficial del equipo 'Nenazas FC' en el partido 5 - 1 fire trunders españa Alineación oficial del equipo 'fire trunders españa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nenazas FC Alineación oficial del equipo 'Nenazas FC' en el partido 3 - 3 fire trunders españa Alineación oficial del equipo 'fire trunders españa' en el partido
Tiene suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nenazas FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Bernardino Elguezua el va rematar Benxamín Abia amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Nenazas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andoto Coronel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nenazas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lokiz Etximendi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Nenazas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Silvestre Foncueva des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Andoto Coronel de Nenazas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Pau Sande Guzmán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Ricardo Gamón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Servino. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

fire trunders españa

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Montejo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 36, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del trunders, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): trunders va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 64, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Martzel Trokoniz.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ricardo Mínguez quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Marc Vilatimó va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de trunders va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Montejo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Mila de trunders va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 68 de partit, quan un jugador de trunders, en Juan Montejo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.