Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARRIS FC (1586086) - JCerdanyola (775622) » 383359073: T37/J6/X

Liga 383359073 Información oficial sobre el partido 383359073 en Hattrick

21.07.2012 14:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / X.1962 (167217)

el inaudito f.c. Alineación oficial del equipo 'el inaudito f.c.' en el partido 2 - 2 golinhos futbol club Alineación oficial del equipo 'golinhos futbol club' en el partido
0 - 1 Angel Kolev (7')
Gaxen Vázquez (12') 1 - 1
Diego Alegre (14') 2 - 1
2 - 2 Óscar Serna Pareja (51')
el inaudito f.c. Alineación oficial del equipo 'el inaudito f.c.' en el partido 2 - 2 golinhos futbol club Alineación oficial del equipo 'golinhos futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
el inaudito f.c. Alineación oficial del equipo 'el inaudito f.c.' en el partido 6 - 2 golinhos futbol club Alineación oficial del equipo 'golinhos futbol club' en el partido
Es un cenizo 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el inaudito f.c.

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Juan Gerradell sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gaxen Vázquez que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Diego Alegre, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. inaudito es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Jiménez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

golinhos futbol club

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): golinhos agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Angel Kolev amb mestria.
  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Óscar Serna Pareja va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Angel Kolev va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Xurxo Iago Vejo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Martínez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Angel Kolev estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Jordi Elias va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Carlos Biedma de golinhos no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jordi Elias es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.