Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rubo Team (1456353) - U.E.B. Santes Creus (117944) » 383354937: T37/J8/X

Liga 383354937 Información oficial sobre el partido 383354937 en Hattrick

04.08.2012 14:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / X.1888 (167143)

RAIMON F.C Alineación oficial del equipo 'RAIMON F.C' en el partido 1 - 0 Rasjon Alineación oficial del equipo 'Rasjon' en el partido
Luis Moreno Daoiz (42') 1 - 0
RAIMON F.C Alineación oficial del equipo 'RAIMON F.C' en el partido 1 - 0 Rasjon Alineación oficial del equipo 'Rasjon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAIMON F.C Alineación oficial del equipo 'RAIMON F.C' en el partido 2 - 2 Rasjon Alineación oficial del equipo 'Rasjon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAIMON F.C

Goles Goles

  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Luis Moreno Daoiz! Un inimaginable dribbling sobre Pedro Rubio Baños va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a RAIMON.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): José María Olivos quasi dona a RAIMON l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Lezay va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Al minut 11, RAIMON va disposar d'un penal a favor, però el xut de José María Olivos va ser aturat per Salvador Estramigas.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Xisco Oller va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RAIMON se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Eladi Catarineu gairebé va marcar per a RAIMON des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del RAIMON puguin veure en Naïm Ziari jugant de nou; ja que al minut 22 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Luis Moreno Daoiz el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Tauro Guzmán ocupà el lloc d'en Roger Ventayols al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de RAIMON quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): José María Olivos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Rasjon

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Juan José Sáez Gutiérrez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Amábel Cadilla va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jaume Josep Culleré va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.