Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

podemosganar (313486) - Domingo's FC (123175) » 383349738: T37/J10/X

Liga 383349738 Información oficial sobre el partido 383349738 en Hattrick

18.08.2012 14:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / X.1795 (167050)

podemosganar Alineación oficial del equipo 'podemosganar' en el partido 0 - 3 Uniò Esportiva Olot Alineación oficial del equipo 'Uniò Esportiva Olot' en el partido
0 - 1 Eduardo Barahona (14')
0 - 2 Diego Velunza (72')
0 - 3 Eduardo Barahona (80')
podemosganar Alineación oficial del equipo 'podemosganar' en el partido 0 - 3 Uniò Esportiva Olot Alineación oficial del equipo 'Uniò Esportiva Olot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
podemosganar Alineación oficial del equipo 'podemosganar' en el partido 2 - 3 Uniò Esportiva Olot Alineación oficial del equipo 'Uniò Esportiva Olot' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

podemosganar

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a podemosganar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Koldo Olives, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): podemosganar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Marco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): podemosganar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El podemosganar va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alejandro Benedito la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Uniò Esportiva Olot

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Esportiva el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eduardo Barahona va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Esportiva va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Velunza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Eduardo Barahona va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 3 per a Esportiva.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eduardo Barahona al minut 16, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Gutiérrez Arce. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Torruella, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Barahona va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Carlos Hernán Aranzábal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Velunza.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Passats 65 minuts de joc, en Guillermo Iturri de Esportiva va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.