Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estacion cadetes (1455498) - KaKaFuTi (1333092) » 383336140: T37/J14/X

Liga 383336140 Información oficial sobre el partido 383336140 en Hattrick

15.09.2012 14:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / X.1552 (166807)

estacion cadetes Alineación oficial del equipo 'estacion cadetes' en el partido 2 - 2 KaKaFuTi Alineación oficial del equipo 'KaKaFuTi' en el partido
0 - 1 Manuel Rincon Ramos (16')
司马 (Sima) 邦汉 (Banghan) (43') 1 - 1
1 - 2 Raúl Valentín (44')
Manuel Piñero (72') 2 - 2
estacion cadetes Alineación oficial del equipo 'estacion cadetes' en el partido 2 - 2 KaKaFuTi Alineación oficial del equipo 'KaKaFuTi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
estacion cadetes Alineación oficial del equipo 'estacion cadetes' en el partido 2 - 1 KaKaFuTi Alineación oficial del equipo 'KaKaFuTi' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estacion cadetes

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de estacion. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que 司马 (Sima) 邦汉 (Banghan) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al estacion una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Manuel Piñero, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rossend Bella hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El estacion va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego García de Zuñiga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de estacion la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Rossend Bella va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cecilio Ilurieta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 47 (Lesión leve): En Alberto Muro ocupà el lloc d'en Jordi Domènech al 47 minuts, dos minuts després que el jugador de estacion quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Juan Antonio Narváez Barón no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

KaKaFuTi

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Manuel Rincon Ramos va posar els visitants KaKaFuTi per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, KaKaFuTi es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Raúl Valentín es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KaKaFuTi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josep Maria Fullat, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Manuel Rincon Ramos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Lleonard Agost de KaKaFuTi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Lleonard Agost va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Jaime Nieto-Gobea de KaKaFuTi es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jesús Silva Meneses no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.