Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VillarrealCarballo CF (994859) - Pataflex-Boys (1421912) » 383331345: T37/J5/X

Liga 383331345 Información oficial sobre el partido 383331345 en Hattrick

14.07.2012 14:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / X.1467 (166722)

murcia city cf. Alineación oficial del equipo 'murcia city cf.' en el partido 7 - 0 F.C.Berné Alineación oficial del equipo 'F.C.Berné' en el partido
Óscar Dalpas (17') 1 - 0
José Gomucio (18') 2 - 0
Félix Tamariz (19') 3 - 0
Federico Peñafuerte (73') 4 - 0
José Gomucio (83') 5 - 0
Javier Aymerich (88') 6 - 0
José Gomucio (88') 7 - 0
murcia city cf. Alineación oficial del equipo 'murcia city cf.' en el partido 7 - 0 F.C.Berné Alineación oficial del equipo 'F.C.Berné' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
murcia city cf. Alineación oficial del equipo 'murcia city cf.' en el partido 5 - 0 F.C.Berné Alineación oficial del equipo 'F.C.Berné' en el partido
Tiene suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

murcia city cf.

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): murcia s'avançava al marcador al minut 17, després d'un rebot que va caçar en Óscar Dalpas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): murcia va obtenir un penal al minut 18, que va llançar a la perfecció José Gomucio. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, murcia va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Félix Tamariz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): murcia va aconseguir el 4 - 0 quan Federico Peñafuerte va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a murcia i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 83 minuts de joc. Mentre en José Gomucio el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Aymerich es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En José Gomucio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de murcia, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Federico Peñafuerte va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edgar Santandreu de murcia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Óscar Dalpas de murcia va abandonar el terreny de joc després de 60 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Edgar Santandreu va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Isidre Samblancat va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Horaţiu Diacu.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jacob Novella ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

F.C.Berné

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sergio Regidor la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de F.C.Berné havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Rosado va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miguel Filomena López va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Regidor de F.C.Berné es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sergio Regidor va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisc Vonaş.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Rosado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de F.C.Berné, en Manuel Urtiaga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): F.C.Berné es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Urtiaga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Solé al camp.