Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bababababababababababababa (1581304) - elche kevin (1435515) » 383318247: T37/J6/X

Liga 383318247 Información oficial sobre el partido 383318247 en Hattrick

21.07.2012 14:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / X.1233 (166488)

pito vilanova Alineación oficial del equipo 'pito vilanova' en el partido 1 - 4 elche kevin Alineación oficial del equipo 'elche kevin' en el partido
0 - 1 Theo Sandbiller (24')
0 - 2 David Falconi (30')
0 - 3 Ricardo Hielz (33')
Fayssal Rabia (67') 1 - 3
1 - 4 Ricardo Hielz (84')
pito vilanova Alineación oficial del equipo 'pito vilanova' en el partido 1 - 4 elche kevin Alineación oficial del equipo 'elche kevin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
pito vilanova Alineación oficial del equipo 'pito vilanova' en el partido 1 - 9 elche kevin Alineación oficial del equipo 'elche kevin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pito vilanova

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): vilanova no perdien la fe, i al minut 67 del partit, Fayssal Rabia va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de vilanova, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Manuel Ciga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Ciga va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Archie Granbalagh i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a vilanova, però el xut de Bahaeddine Akhrif va sortir bastant desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Fayssal Rabia ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

elche kevin

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Theo Sandbiller que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a elche.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Falconi de elche l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Ricardo Hielz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricardo Hielz, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Palmiro Buezas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de elche que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Abel Sosa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip elche Mihai Apostiu quasi marca al minut 68 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Abel Sosa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Palmiro Buezas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): En Fernando Párraga va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.