Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costa del Lions (30621) - DeRoqueS'endo Club (439682) » 383305709: T37/J8/X

Liga 383305709 Información oficial sobre el partido 383305709 en Hattrick

04.08.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / X.1009 (97092)

real cartago Alineación oficial del equipo 'real cartago' en el partido 2 - 1 DeRoqueS'endo Club Alineación oficial del equipo 'DeRoqueS'endo Club' en el partido
Petr Ganzha (13') 1 - 0
Igor Soloninkin (61') 2 - 0
2 - 1 Óscar La Hera (84')
real cartago Alineación oficial del equipo 'real cartago' en el partido 2 - 1 DeRoqueS'endo Club Alineación oficial del equipo 'DeRoqueS'endo Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real cartago Alineación oficial del equipo 'real cartago' en el partido 1 - 1 DeRoqueS'endo Club Alineación oficial del equipo 'DeRoqueS'endo Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real cartago

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de cartago el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Petr Ganzha va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): cartago va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Igor Soloninkin va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Eufrasio Casón haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a cartago al minut 27.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vincenzo Garotti, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Rotellar.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Salleras de cartago va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de cartago, en Ivan Salleras, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jesús Rotellar que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

DeRoqueS'endo Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Un mica després, Óscar La Hera de DeRoqueSendo va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Reyes Velasco Ruiz sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar La Hera de DeRoqueSendo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Juan Borja Jiménez Bernabeu no era cap impediment.