Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andevalo FC (486511) - El caso Esparreguera (795490) » 383279308: T37/J1/X

Liga 383279308 Información oficial sobre el partido 383279308 en Hattrick

16.06.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / X.538 (96621)

La Senia CF Alineación oficial del equipo 'La Senia CF' en el partido 3 - 0 El caso Esparreguera Alineación oficial del equipo 'El caso Esparreguera' en el partido
José Soto (35') 1 - 0
Amador da Reza (75') 2 - 0
José Soto (76') 3 - 0
La Senia CF Alineación oficial del equipo 'La Senia CF' en el partido 3 - 0 El caso Esparreguera Alineación oficial del equipo 'El caso Esparreguera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
La Senia CF Alineación oficial del equipo 'La Senia CF' en el partido 6 - 0 El caso Esparreguera Alineación oficial del equipo 'El caso Esparreguera' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Senia CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Senia prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en José Soto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Senia va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Amador da Reza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Soto va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Senia va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Marius Creangă va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Senia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Amador da Reza en un 1 contra 1 amb el porter Rodrigo Iza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Fortunato Esparís va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Senia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Senia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marius Creangă no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Victor Lupoian al camp.

El caso Esparreguera

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Mínguez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jordi Jordà estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Pinto Porras de Esparreguera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.