Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los invencibles de Mestalla (1334940) - FC 2pac (489340) » 383256812: T37/J6/X

Liga 383256812 Información oficial sobre el partido 383256812 en Hattrick

21.07.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / X.136 (96219)

SAL_ZARAGOZA_CAMPEON-ESTRELLA Alineación oficial del equipo 'SAL_ZARAGOZA_CAMPEON-ESTRELLA' en el partido 6 - 0 azacanes c.f. Alineación oficial del equipo 'azacanes c.f.' en el partido
Jordi Buades (3') 1 - 0
Romeo Dumitrache (5') 2 - 0
Anizeto Lopetedi (19') 3 - 0
Romeo Dumitrache (20') 4 - 0
Gonzalo Romero (59') 5 - 0
Romeo Dumitrache (74') 6 - 0
SAL_ZARAGOZA_CAMPEON-ESTRELLA Alineación oficial del equipo 'SAL_ZARAGOZA_CAMPEON-ESTRELLA' en el partido 6 - 0 azacanes c.f. Alineación oficial del equipo 'azacanes c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SAL_ZARAGOZA_CAMPEON-ESTRELLA Alineación oficial del equipo 'SAL_ZARAGOZA_CAMPEON-ESTRELLA' en el partido 4 - 0 azacanes c.f. Alineación oficial del equipo 'azacanes c.f.' en el partido
Tiene suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAL_ZARAGOZA_CAMPEON-ESTRELLA

Goles Goles

  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Romeo Dumitrache es va introduir dins la defensa central al minut 5, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Anizeto Lopetedi de SAL_ZARAGOZA_CAMPEO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Romeo Dumitrache va augmentar la diferència de SAL_ZARAGOZA_CAMPEO a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Gonzalo Romero va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SAL_ZARAGOZA_CAMPEO i així augmentar el marcador a 6 - 0 als 74 minuts de joc. Mentre en Romeo Dumitrache el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Marcial Rubio de Tejada gairebé va marcar per a SAL_ZARAGOZA_CAMPEO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Romero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jordi Buades, el jugador de SAL_ZARAGOZA_CAMPEO va ser expulsat al minut 61.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Nadal de SAL_ZARAGOZA_CAMPEO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

azacanes c.f.

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Óscar Oña Espinosa es va complicar la vida al minut 3 intentant esquivar Jordi Buades en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del SAL_ZARAGOZA_CAMPEO, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Iker Etxeberrigarai va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de azacanes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Òscar Ginesta va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): azacanes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joan Anton Manau no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Benjamín Casal al camp.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Elijah Keane de azacanes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Santizo va prendre el seu rol al minut 70.