Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

paucrac (988940) - alcones españoles (1595799) » 383253014: T37/J8/X

Liga 383253014 Información oficial sobre el partido 383253014 en Hattrick

04.08.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / X.68 (96151)

los pingüinos de gipu Alineación oficial del equipo 'los pingüinos de gipu' en el partido 2 - 1 alcones españoles Alineación oficial del equipo 'alcones españoles' en el partido
0 - 1 Rubén Viamonte-Navarra (53')
Àngel Maria Casamitjana (71') 1 - 1
Pau Cassany (75') 2 - 1
los pingüinos de gipu Alineación oficial del equipo 'los pingüinos de gipu' en el partido 2 - 1 alcones españoles Alineación oficial del equipo 'alcones españoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los pingüinos de gipu Alineación oficial del equipo 'los pingüinos de gipu' en el partido 2 - 2 alcones españoles Alineación oficial del equipo 'alcones españoles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los pingüinos de gipu

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pau Cassany la va rematar Àngel Maria Casamitjana amb una magnífica volea que va fer pujar per a pingüinos el 1 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del pingüinos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pau Cassany, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): pingüinos va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Sergio Anillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rubén Viamonte-Navarra es va comportar com un juvenil al minut 35 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaime Unceta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Amat Trescents de pingüinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jaime Unceta de pingüinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jaime Unceta de pingüinos per doble groga al minut 64.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Amat Trescents va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ricardo Anafreita.
  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Semblava que Iñaki Nava s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

alcones españoles

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del españoles van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rubén Viamonte-Navarra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Baptista Mascaró.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joseba Estoles es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joan Baptista Mascaró se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Viamonte-Navarra de españoles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.