Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

paki.com (1339290) - KURUMo C.F: (1372641) » 383251303: T37/J1/X

Liga 383251303 Información oficial sobre el partido 383251303 en Hattrick

16.06.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / X.38 (96121)

tarta de queso Alineación oficial del equipo 'tarta de queso' en el partido 2 - 2 athletic cabral Alineación oficial del equipo 'athletic cabral' en el partido
Eusebio Cabasés (5') 1 - 0
1 - 1 Bartosz Zawieyski (36')
1 - 2 Mattes Lüddecke (77')
Ignacio Villa (78') 2 - 2
tarta de queso Alineación oficial del equipo 'tarta de queso' en el partido 2 - 2 athletic cabral Alineación oficial del equipo 'athletic cabral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tarta de queso Alineación oficial del equipo 'tarta de queso' en el partido 2 - 2 athletic cabral Alineación oficial del equipo 'athletic cabral' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,6 % 30,8 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tarta de queso

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Eusebio Cabasés, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. tarta es posava per davant!
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ignacio Villa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. tarta empatava el partit, 2 a 2, al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Luis Leandro Llorente de tarta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

athletic cabral

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Bartosz Zawieyski per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mattes Lüddecke va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El athletic creava perill des de la dreta al minut 15, però en Allen Smedley, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mikko Korvenranta desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): athletic va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gracián Chans es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fidel Buceta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Edgar Chatagny va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Allen Smedley va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Torres no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gracián Chans estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Edgar Chatagny de athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Gelsomino Virtuani de athletic va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Amill va entrar en el seu lloc.