Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

krupoviesa futbol club (308057) - Sant Antoni (437442) » 383249607: T37/J11/X

Liga 383249607 Información oficial sobre el partido 383249607 en Hattrick

25.08.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / X.7 (96090)

los chavules Alineación oficial del equipo 'los chavules' en el partido 6 - 0 Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'Sant Antoni' en el partido
Alfredo Ilurdoz (24') 1 - 0
Ponç Esteve (31') 2 - 0
Alfredo Ilurdoz (43') 3 - 0
Pablo Gálvez (47') 4 - 0
Felipe Croy (74') 5 - 0
Señor Proupin (89') 6 - 0
los chavules Alineación oficial del equipo 'los chavules' en el partido 6 - 0 Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'Sant Antoni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
los chavules Alineación oficial del equipo 'los chavules' en el partido 9 - 0 Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'Sant Antoni' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los chavules

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Alfredo Ilurdoz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Ponç Esteve va augmentar l'avantatge de chavules a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Alfredo Ilurdoz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de chavules a 4 - 0. Pablo Gálvez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): chavules va augmentar la diferència quan Felipe Croy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ivan Condominas és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Señor Proupin perquè aconseguís el 6 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Hristo Gúlúbov, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Hristo Gúlúbov va sorprendre Albert Pedrós amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hristo Gúlúbov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Niguel Utrera Prados es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niguel Utrera Prados de chavules va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Sant Antoni

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Melón de Antoni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eder Ruiz Erentxungo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Manuel Mosquera ocupà el lloc d'en Pablo Fernández Romero al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Antoni quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Gianni Margiotta, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.