Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtiña Club de Futbol (123768) - Anllóns City (434808) » 383245885: T37/J4/IX

Liga 383245885 Información oficial sobre el partido 383245885 en Hattrick

07.07.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / IX.1989 (177484)

Celtiña Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Celtiña Club de Futbol' en el partido 3 - 1 Anllóns City Alineación oficial del equipo 'Anllóns City' en el partido
Lutero Vasconcelos (13') 1 - 0
1 - 1 Didac Montufar (32')
Farshid Rezaei (42') 2 - 1
Lucian Suciu (76') 3 - 1
Celtiña Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Celtiña Club de Futbol' en el partido 3 - 1 Anllóns City Alineación oficial del equipo 'Anllóns City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Celtiña Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Celtiña Club de Futbol' en el partido 5 - 0 Anllóns City Alineación oficial del equipo 'Anllóns City' en el partido
Tiene mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtiña Club de Futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Lutero Vasconcelos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Farshid Rezaei, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Lucian Suciu de Celtiña va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Lutero Vasconcelos del Celtiña ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lucian Suciu va rematar alt.

Anllóns City

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Didac Montufar va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Anllóns i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Laureà Punyed de Anllóns, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Farshid Rezaei va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fernando Agüera va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Félix Gutiérrez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Sergio Zaraín de Anllóns va abandonar el terreny de joc després de 18 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bru Miràngels va entrar en el seu lloc.