Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pescadilla Covid19 (1431863) - c.b.prat (309028) » 383233099: T37/J14/IX

Liga 383233099 Información oficial sobre el partido 383233099 en Hattrick

15.09.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / IX.1760 (177255)

S.D Erandio Club. Alineación oficial del equipo 'S.D Erandio Club.' en el partido 3 - 1 c.b.prat Alineación oficial del equipo 'c.b.prat' en el partido
Jaime Pinedo Salazar (73') 1 - 0
Iker Palafox Tabuenca (79') 2 - 0
2 - 1 Pablo Agarrado (84')
Jaime Pinedo Salazar (87') 3 - 1
S.D Erandio Club. Alineación oficial del equipo 'S.D Erandio Club.' en el partido 3 - 1 c.b.prat Alineación oficial del equipo 'c.b.prat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D Erandio Club. Alineación oficial del equipo 'S.D Erandio Club.' en el partido 2 - 0 c.b.prat Alineación oficial del equipo 'c.b.prat' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D Erandio Club.

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del c.b.prat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jaime Pinedo Salazar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Erandio es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 73.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Erandio va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Iker Palafox Tabuenca, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Erandio pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaime Pinedo Salazar va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Tenorio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Erandio per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaime Pinedo Salazar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Erandio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Tenorio en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Fefè, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Tenorio de Erandio es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

c.b.prat

Goles Goles

  • 154 Minuto 84 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Pablo Agarrado. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Kristiāns Zeltiņš va estar a punt de posar per davant a c.b.prat amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ramon Maria Perelló va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Pablo Agarrado va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 34. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Norberto García de Cueto va fer una jugada per la banda esquerra, però Ramon Maria Perelló va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelmalik Bouaoua de c.b.prat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Toni Bryner de c.b.prat va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Dawid Gorczyca va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Pablo Agarrado no era cap impediment.
  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Dimitar Minev va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.