Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

-River Plate- (310743) - Campeones Verdes (1587506) » 383223327: T37/J7/IX

Liga 383223327 Información oficial sobre el partido 383223327 en Hattrick

28.07.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / IX.1586 (177081)

-River Plate- Alineación oficial del equipo '-River Plate-' en el partido 2 - 1 Campeones Verdes Alineación oficial del equipo 'Campeones Verdes' en el partido
Michał Słodkowski (59') 1 - 0
1 - 1 Marcos Herrera (61')
Michał Słodkowski (75') 2 - 1
-River Plate- Alineación oficial del equipo '-River Plate-' en el partido 2 - 1 Campeones Verdes Alineación oficial del equipo 'Campeones Verdes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
-River Plate- Alineación oficial del equipo '-River Plate-' en el partido 3 - 0 Campeones Verdes Alineación oficial del equipo 'Campeones Verdes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

-River Plate-

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): RPFC s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Michał Słodkowski per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 109 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Michał Słodkowski es va complicar la vida al minut 61 intentant esquivar Marcos Herrera en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Campeones, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 75 gràcies a la jugada de Michał Słodkowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a RPFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Soma, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): RPFC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Patrik Grin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Doron Dayan.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Tobi Petzolt arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Soma va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Grisetti de RPFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Semblava que Martín Granullas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Campeones Verdes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Campeones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francesc Ambou, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Joan Antoni Bala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pracídio Dolores.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Mauro Dacca va sortir coix del terreny de joc, substituït per Manuel Fonallar. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.