Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capellos Team (1588368) - Atletico Swat (1463058) » 383205186: T37/J8/IX

Liga 383205186 Información oficial sobre el partido 383205186 en Hattrick

04.08.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / IX.1262 (176757)

U.E. Egara Alineación oficial del equipo 'U.E. Egara' en el partido 1 - 4 Atletico Swat Alineación oficial del equipo 'Atletico Swat' en el partido
0 - 1 Gualtiero Castiglia (9')
0 - 2 Gualtiero Castiglia (20')
Juan Carlos Ferrando (51') 1 - 2
1 - 3 Vítor Vidigal (56')
1 - 4 Gualtiero Castiglia (80')
U.E. Egara Alineación oficial del equipo 'U.E. Egara' en el partido 1 - 4 Atletico Swat Alineación oficial del equipo 'Atletico Swat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.E. Egara Alineación oficial del equipo 'U.E. Egara' en el partido 0 - 5 Atletico Swat Alineación oficial del equipo 'Atletico Swat' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Egara

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Xavi Isarn estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Carlos Ferrando va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Egara van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Orlando Lobo Silva va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Egara va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Carlos Ferrando, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Egara la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orlando Lobo Silva de Egara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anthimos Efstratiadis de Egara va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador Orlando Lobo Silva de Egara es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Atletico Swat

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atletico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gualtiero Castiglia.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Gualtiero Castiglia va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vítor Vidigal de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 56 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Gualtiero Castiglia de Atletico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Gerlando Caggioni va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 6. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Gualtiero Castiglia de Atletico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 23 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Siegwart Pinkel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ulf Falling estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kay Keppel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Ismael Montalto va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.