Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Pinkfloyd (313101) - los colgaos (1366777) » 383203337: T37/J8/IX

Liga 383203337 Información oficial sobre el partido 383203337 en Hattrick

04.08.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / IX.1229 (176724)

Hiperpotamo FC Alineación oficial del equipo 'Hiperpotamo FC' en el partido 1 - 2 Suker Team Alineación oficial del equipo 'Suker Team' en el partido
Miro Matinmäki (36') 1 - 0
1 - 1 Mircea Cătună (75')
1 - 2 Adrian Acla (86')
Hiperpotamo FC Alineación oficial del equipo 'Hiperpotamo FC' en el partido 1 - 2 Suker Team Alineación oficial del equipo 'Suker Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hiperpotamo FC Alineación oficial del equipo 'Hiperpotamo FC' en el partido 2 - 0 Suker Team Alineación oficial del equipo 'Suker Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hiperpotamo FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Miro Matinmäki al minut 36, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Hiperpotamo i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Hiperpotamo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Axel Zaplana ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Yngvar Olsen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hiperpotamo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 73 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Miro Matinmäki estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Axel Zaplana va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Robin Martinsson de Hiperpotamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Suker Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Suker al minut 75. Mircea Cătună va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, Suker es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Adrian Acla es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Suker va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mircea Cătună, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Gonzague Villard va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar van Bockel.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Mircea Cătună va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jakub Śpica. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Adrian Acla, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Aleš Chytra.