Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Cosme Killos Club (440355) - GOLEJOW ALTURA (1416295) » 383193758: T37/J6/IX

Liga 383193758 Información oficial sobre el partido 383193758 en Hattrick

21.07.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / IX.1058 (176553)

San Cosme Killos Club Alineación oficial del equipo 'San Cosme Killos Club' en el partido 3 - 3 GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido
0 - 1 Mattis Hummel (8')
Ionel Fora (14') 1 - 1
1 - 2 Fèlix Osma (24')
Gábor Boros (32') 2 - 2
Alberte Castiñeiro (57') 3 - 2
3 - 3 Evaristo Leal (65')
San Cosme Killos Club Alineación oficial del equipo 'San Cosme Killos Club' en el partido 3 - 3 GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Cosme Killos Club Alineación oficial del equipo 'San Cosme Killos Club' en el partido 1 - 2 GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido
Tiene suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Cosme Killos Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Santiago Romero Romero va anar directament als peus de Ionel Fora que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Killos. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Gábor Boros xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Killos s'avançava al marcador al minut 57, després d'un rebot que va caçar en Alberte Castiñeiro per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Killos va estar a punt de marcar quan Ionel Fora va fer una passada impressionant a Alberte Castiñeiro, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Gábor Boros va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eloy Raya. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

GOLEJOW ALTURA

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mattis Hummel de GOLEJOW es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Fèlix Osma de GOLEJOW va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del GOLEJOW va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Evaristo Leal, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GOLEJOW va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mattis Hummel, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lasse Itämies quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lasse Itämies, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Nereyo Iribi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mattis Hummel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Leuthner de GOLEJOW va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evaristo Leal de GOLEJOW es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, Edgar Leuthner de GOLEJOW va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodger Gorrigan de GOLEJOW amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.