Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sakatopek C.F. (777211) - CALETA C.F (1435069) » 383192772: T37/J13/IX

Liga 383192772 Información oficial sobre el partido 383192772 en Hattrick

08.09.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / IX.1040 (176535)

Real Sakatopek C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Sakatopek C.F.' en el partido 1 - 2 Santa Cruz De Moncayo F.C Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz De Moncayo F.C' en el partido
Arnaud Petiot (11') 1 - 0
1 - 1 Dobiemir Sasin (34')
1 - 2 Eduardo Escorza (86')
Real Sakatopek C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Sakatopek C.F.' en el partido 1 - 2 Santa Cruz De Moncayo F.C Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz De Moncayo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sakatopek C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Sakatopek C.F.' en el partido 0 - 1 Santa Cruz De Moncayo F.C Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz De Moncayo F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sakatopek C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Arnaud Petiot va marcar al minut 11 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sakatopek va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Rubén Silvela va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sakatopek, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Lucio Algeri Bricoli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentín Priego.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Ayerra de Sakatopek va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Laurenz Van Wolputte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Ayerra de Sakatopek va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Lucio Algeri Bricoli, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Santa Cruz De Moncayo F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dobiemir Sasin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Moncayo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Eduardo Escorza.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Armin Abwander va enviar un xut des de 40 metres al minut 13, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Pere Llongarriu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Thodoris Arvouniotis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Thodoris Arvouniotis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Santiago La Riba Llera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Eduardo Escorza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 84, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thodoris Arvouniotis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Manuel Herbst-Schöler va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xián Ferreiroa de Moncayo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Dobiemir Sasin, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.