Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vengativos de Huelva (1600056) - Real Sakatopek C.F. (777211) » 383192733: T37/J3/IX

Liga 383192733 Información oficial sobre el partido 383192733 en Hattrick

30.06.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / IX.1040 (176535)

SovietGZ Alineación oficial del equipo 'SovietGZ' en el partido 3 - 4 Real Sakatopek C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Sakatopek C.F.' en el partido
Armand Estarlich (9') 1 - 0
Armand Estarlich (12') 2 - 0
2 - 1 Fréderic Van Steenkiste (35')
2 - 2 Nikodimos Spirou (53')
2 - 3 Fréderic Van Steenkiste (79')
2 - 4 Rubén Silvela (83')
Lander Goirijauregi (84') 3 - 4
SovietGZ Alineación oficial del equipo 'SovietGZ' en el partido 3 - 4 Real Sakatopek C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Sakatopek C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SovietGZ Alineación oficial del equipo 'SovietGZ' en el partido 1 - 0 Real Sakatopek C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Sakatopek C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SovietGZ

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 9, indicava inequívocament que en Armand Estarlich va saber trobar la xarxa rival. SovietGZ desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Armand Estarlich va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els seguidors del SovietGZ van tornar a saltar d'alegria al minut 84. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Lander Goirijauregi que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Thodoris Arvouniotis al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Imre Paudits va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Sojo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Despuig de SovietGZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Francisco Despuig, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Real Sakatopek C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): En Fréderic Van Steenkiste va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El Sakatopek era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nikodimos Spirou va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Giulio Signoriello es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Fréderic Van Steenkiste per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 79 passava a ser 2 - 3.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Rubén Silvela va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rubén Silvela va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guido Mandolesi de Sakatopek va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikodimos Spirou de Sakatopek es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.