Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Realmadrid Club (991244) - Vinaròs FC (992978) » 383188516: T37/J13/IX

Liga 383188516 Información oficial sobre el partido 383188516 en Hattrick

08.09.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / IX.964 (61235)

F.C.Los Motoqueros Alineación oficial del equipo 'F.C.Los Motoqueros' en el partido 0 - 2 castillo de villamalefa Alineación oficial del equipo 'castillo de villamalefa' en el partido
0 - 1 Carsten Odelzhausen (47')
0 - 2 Juliusz Drynda (62')
F.C.Los Motoqueros Alineación oficial del equipo 'F.C.Los Motoqueros' en el partido 0 - 2 castillo de villamalefa Alineación oficial del equipo 'castillo de villamalefa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Los Motoqueros Alineación oficial del equipo 'F.C.Los Motoqueros' en el partido 2 - 0 castillo de villamalefa Alineación oficial del equipo 'castillo de villamalefa' en el partido
Tiene mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Los Motoqueros

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Motoqueros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yamandú Marenco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tristão Reis.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Odol Lerga va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 53, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odol Lerga de Motoqueros es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

castillo de villamalefa

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carsten Odelzhausen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 47.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Juliusz Drynda va augmentar l'avantatge de villamalefa a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): villamalefa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tibor Leel-Ősy va desviar el xut final de Carsten Odelzhausen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de villamalefa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carsten Odelzhausen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Tibor Leel-Ősy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Sánchez Cruz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Gastão Bertoncini marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Carsten Odelzhausen que va xutar a fora per molt poc.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Carsten Odelzhausen va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Luis Sánchez Cruz ocupà el lloc d'en Marcos Segovia al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de villamalefa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.