Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los guapos f.c. (993195) - Rebotes CF (1583590) » 383187754: T37/J4/IX

Liga 383187754 Información oficial sobre el partido 383187754 en Hattrick

07.07.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / IX.951 (61222)

los guapos f.c. Alineación oficial del equipo 'los guapos f.c.' en el partido 0 - 3 Los roba piedras Alineación oficial del equipo 'Los roba piedras' en el partido
0 - 1 王 (Wang) 海佳 (Haijia) (14')
0 - 2 Dinis Rodrigues (76')
0 - 3 王 (Wang) 海佳 (Haijia) (82')
los guapos f.c. Alineación oficial del equipo 'los guapos f.c.' en el partido 0 - 3 Los roba piedras Alineación oficial del equipo 'Los roba piedras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los guapos f.c. Alineación oficial del equipo 'los guapos f.c.' en el partido 1 - 2 Los roba piedras Alineación oficial del equipo 'Los roba piedras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los guapos f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Roberto Almela tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Roberto Almela no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de guapos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jed Talipeau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Karl Derflinger de guapos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Aurel Bărzoi després que el jugador de guapos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Karl Derflinger va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Los roba piedras

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, 王 (Wang) 海佳 (Haijia) de piedras va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dinis Rodrigues, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a piedras l'avantatge per 0 - 3. 王 (Wang) 海佳 (Haijia) en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip piedras Alexis Leduc quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dinis Rodrigues l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de piedras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bonaventura Perpiñà, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dinis Rodrigues de piedras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Bengt Nilsson de piedras va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Tamás Törteli va prendre el seu rol al minut 22.