Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Barbate (1457116) - $ DiESeL PoWeR $ (995553) » 383184738: T37/J6/IX

Liga 383184738 Información oficial sobre el partido 383184738 en Hattrick

21.07.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / IX.897 (61168)

San Michael Alineación oficial del equipo 'San Michael' en el partido 0 - 4 $ DiESeL PoWeR $ Alineación oficial del equipo '$ DiESeL PoWeR $' en el partido
0 - 1 Ashkan Nikbakht (24')
0 - 2 Ashkan Nikbakht (32')
0 - 3 Ashkan Nikbakht (82')
0 - 4 Ernesto Romero Paz (88')
San Michael Alineación oficial del equipo 'San Michael' en el partido 0 - 4 $ DiESeL PoWeR $ Alineación oficial del equipo '$ DiESeL PoWeR $' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Michael Alineación oficial del equipo 'San Michael' en el partido 0 - 2 $ DiESeL PoWeR $ Alineación oficial del equipo '$ DiESeL PoWeR $' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Michael

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Michael, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Felipe Garbijo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Michael va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felipe Garbijo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de Michael Marcel Cubides va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Javier Fernández va entrar en el seu lloc.

$ DiESeL PoWeR $

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ashkan Nikbakht va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Ashkan Nikbakht de DiESeL va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 32.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ashkan Nikbakht va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip DiESeL va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ernesto Romero Paz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DiESeL a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ernesto Romero Paz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ashkan Nikbakht al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, el DiESeL va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ensio Mäkelä s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Ashkan Nikbakht va anar a parar a la creueta.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DiESeL va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ensio Mäkelä va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitaly Bobr de DiESeL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Luis Ruiz Arenzana de DiESeL va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Ashkan Nikbakht se sentia fresc com una rosa.