Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BiffyClyro (801104) - CD Barbate (1457116) » 383184718: T37/J1/IX

Liga 383184718 Información oficial sobre el partido 383184718 en Hattrick

16.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / IX.897 (61168)

UVicTeam Alineación oficial del equipo 'UVicTeam' en el partido 1 - 3 San Michael Alineación oficial del equipo 'San Michael' en el partido
0 - 1 Pedro Frances (12')
0 - 2 唐 (Tang) 发杰 (Fajie) (77')
0 - 3 唐 (Tang) 发杰 (Fajie) (82')
Avelín Sánchez Paniagua (86') 1 - 3
UVicTeam Alineación oficial del equipo 'UVicTeam' en el partido 1 - 3 San Michael Alineación oficial del equipo 'San Michael' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UVicTeam Alineación oficial del equipo 'UVicTeam' en el partido 2 - 0 San Michael Alineación oficial del equipo 'San Michael' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UVicTeam

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ireneusz Ponikowski arribés a peus de Avelín Sánchez Paniagua, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a UVicTeam el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en César Germán Bardaro va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de UVicTeam, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Avelín Sánchez Paniagua va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Amando Carballedo va estar a punt d'empatar per a UVicTeam quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nicola Crosia va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de UVicTeam Ireneusz Ponikowski quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Nicola Crosia i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a UVicTeam, però el xut de Avelín Sánchez Paniagua va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bengt Thörnlius.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Chambon de UVicTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

San Michael

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pedro Frances de Michael es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 唐 (Tang) 发杰 (Fajie) de Michael va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Michael va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser 唐 (Tang) 发杰 (Fajie), amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alberto Larra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Juan Meneses va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Michael van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Fernando La Santa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando La Santa de Michael va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Nicola Crosia es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.