Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcferran (1585967) - C.D. Mala Vida (489579) » 383181975: T37/J2/IX

Liga 383181975 Información oficial sobre el partido 383181975 en Hattrick

23.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / IX.848 (61119)

Los Masters de Serra Alineación oficial del equipo 'Los Masters de Serra' en el partido 0 - 2 Bribriblibli f.c. Alineación oficial del equipo 'Bribriblibli f.c.' en el partido
0 - 1 Javián Serrano Redondo (17')
0 - 2 Matías Padra (81')
Los Masters de Serra Alineación oficial del equipo 'Los Masters de Serra' en el partido 0 - 2 Bribriblibli f.c. Alineación oficial del equipo 'Bribriblibli f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Masters de Serra Alineación oficial del equipo 'Los Masters de Serra' en el partido 1 - 1 Bribriblibli f.c. Alineación oficial del equipo 'Bribriblibli f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,1 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Masters de Serra

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Filimonas Loumidis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Masters per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Lars Bremen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Julien Dupuch de Masters va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 38, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dennis Starck hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Jérémie Géraud va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): François Reinwarth va estar a punt d'empatar per a Masters quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adrien Maners va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladislav Maklakov de Masters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaume Burgaya de Masters es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Jérémie Géraud ocupà el lloc d'en Peter Steed al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Masters quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Bribriblibli f.c.

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Javián Serrano Redondo va llençar el penal ras arran de pal.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Matías Padra va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bribriblibli i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Al minut 2, Javián Serrano Redondo de Bribriblibli va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Gálvez de Bribriblibli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edoardo Teodoro Giugliano.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Colin Daens de Bribriblibli va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sándor Ring va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Raúl Gálvez, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.