Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los ansiosos (1416106) - En Guardia!! (1591590) » 383179303: T37/J6/IX

Liga 383179303 Información oficial sobre el partido 383179303 en Hattrick

21.07.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / IX.800 (61071)

los ansiosos Alineación oficial del equipo 'los ansiosos' en el partido 5 - 1 pakocholo mix Alineación oficial del equipo 'pakocholo mix' en el partido
Gim-Chi Kim (5') 1 - 0
1 - 1 Bernard Conjaerts (27')
Fermín Gondar (55') 2 - 1
Ferdi Drietelaar (65') 3 - 1
Àlex Vilaró (66') 4 - 1
Guillaume Pierret (80') 5 - 1
los ansiosos Alineación oficial del equipo 'los ansiosos' en el partido 5 - 1 pakocholo mix Alineación oficial del equipo 'pakocholo mix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
los ansiosos Alineación oficial del equipo 'los ansiosos' en el partido 3 - 5 pakocholo mix Alineación oficial del equipo 'pakocholo mix' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los ansiosos

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Gim-Chi Kim va donar a ansiosos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): ansiosos s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Fermín Gondar per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Ferdi Drietelaar va augmentar l'avantatge de ansiosos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Àlex Vilaró, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fermín Gondar la va rematar Guillaume Pierret amb una magnífica volea que va fer pujar per a ansiosos el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ansiosos Guillaume Pierret quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Andriy Naumenko l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Ferdi Drietelaar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ansiosos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): ansiosos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gim-Chi Kim en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Riquelme, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ferdi Drietelaar va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Guillaume Pierret, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Andriy Naumenko, el jugador de ansiosos va ser expulsat al minut 71.

pakocholo mix

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Bernard Conjaerts.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kersten Willi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Bernard Conjaerts va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): pakocholo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.