Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Croqueta (1587877) - Montepinar F.C (775575) » 383177327: T37/J2/IX

Liga 383177327 Información oficial sobre el partido 383177327 en Hattrick

23.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / IX.765 (61036)

Croqueta Alineación oficial del equipo 'Croqueta' en el partido 1 - 1 Fuente de Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'Fuente de Santa Cruz' en el partido
0 - 1 Juan Humeres (3')
Alfred Bratko (77') 1 - 1
Croqueta Alineación oficial del equipo 'Croqueta' en el partido 1 - 1 Fuente de Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'Fuente de Santa Cruz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Croqueta Alineación oficial del equipo 'Croqueta' en el partido 1 - 1 Fuente de Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'Fuente de Santa Cruz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,2 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Croqueta

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Alfred Bratko va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Croqueta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Harm Jan den Besten, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Salva Urrea de Croqueta va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 53, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ettore Quadrio Aristarchi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Croqueta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Croqueta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mikko Lundgren va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Cotrina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andreas Eiss.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Salva Urrea de Croqueta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfred Bratko de Croqueta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fuente de Santa Cruz

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): En Juan Humeres va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 3. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José García-Velasco va fer una magnífica centrada, però la rematada de Islam Razi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Fuente van sortir al contraatac al minut 81, però Pedro Manuel Ramírez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Alberca de Fuente es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): El jugador de Fuente Presebal Etxebarreartza va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jorge Cilaurren va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 28 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel Gracia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hristofor Gardakov.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Fuente va fer una substitució al minut 40. José García-Velasco va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Ruiz Mejía.