Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boadilla cf (1590087) - San Soberanos Marino Vigo (308965) » 383175310: T37/J1/IX

Liga 383175310 Información oficial sobre el partido 383175310 en Hattrick

16.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / IX.729 (61000)

los cactus f c Alineación oficial del equipo 'los cactus f c' en el partido 1 - 1 San Soberanos Marino Vigo Alineación oficial del equipo 'San Soberanos Marino Vigo' en el partido
David Folgarolas (26') 1 - 0
1 - 1 Kenneth Ferrando (26')
los cactus f c Alineación oficial del equipo 'los cactus f c' en el partido 1 - 1 San Soberanos Marino Vigo Alineación oficial del equipo 'San Soberanos Marino Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los cactus f c Alineación oficial del equipo 'los cactus f c' en el partido 1 - 3 San Soberanos Marino Vigo Alineación oficial del equipo 'San Soberanos Marino Vigo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los cactus f c

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Folgarolas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del cactus se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el cactus sortien al contraatac. La falta llançada per Óscar Murua va sortir força alta sense massa perill.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Torbjørn Solberg va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Lucian Oancea del cactus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Malgrat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

San Soberanos Marino Vigo

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 26 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kenneth Ferrando marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Adolfo Valcarcel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Castro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Giuliano Cerutti va superar els defenses rivals per velocitat al minut 35 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Soberanos Patrik Fagerström quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Anisio Cao-Cordido l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kenneth Ferrando que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Soberanos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Francisco Castellet va quedar-se sol davant el porter Daniel Castro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Valcarcel va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 55 (Lesión grave): Patrik Fagerström, de Soberanos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Claas Beven el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Kaj Lauersen no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.