Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerberus X (1365049) - F.c petardetes (440766) » 383171879: T37/J11/IX

Liga 383171879 Información oficial sobre el partido 383171879 en Hattrick

25.08.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / IX.667 (60938)

Cádiz CD Alineación oficial del equipo 'Cádiz CD' en el partido 2 - 2 F.c petardetes Alineación oficial del equipo 'F.c petardetes' en el partido
Pavel Duk (31') 1 - 0
Amadeo Torpedo (32') 2 - 0
2 - 1 Sébastien Masure (64')
2 - 2 Sébastien Masure (70')
Cádiz CD Alineación oficial del equipo 'Cádiz CD' en el partido 2 - 2 F.c petardetes Alineación oficial del equipo 'F.c petardetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cádiz CD Alineación oficial del equipo 'Cádiz CD' en el partido 3 - 2 F.c petardetes Alineación oficial del equipo 'F.c petardetes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cádiz CD

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Cádiz, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Pavel Duk per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Amadeo Torpedo es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Shaip Bytyqi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amadeo Torpedo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amadeo Torpedo de Cádiz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erik Niederhagen.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Lavi Banin de Cádiz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 60 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Lachlan Covell se sentia fresc com una rosa.

F.c petardetes

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): petardetes van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 64 quan Sébastien Masure sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Sébastien Masure va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Santisteban ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cádiz. La jugada d'estratègia del petardetes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mathias Jachira va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): petardetes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Spinnler va desviar el xut final de Edmundo Mazzei després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alberto Ortiz Marmolejo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.