Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real granada club de futbol (125347) - elrubiusO.M.G (1432282) » 383164169: T37/J2/IX

Liga 383164169 Información oficial sobre el partido 383164169 en Hattrick

23.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / IX.530 (60801)

real granada club de futbol Alineación oficial del equipo 'real granada club de futbol' en el partido 5 - 1 F.C.CERNAIA25 Alineación oficial del equipo 'F.C.CERNAIA25' en el partido
Enrique Oña Ruiz (11') 1 - 0
Klaus Meindl (21') 2 - 0
Joaquín Zaitegui (32') 3 - 0
Lorenzo Pittalis (62') 4 - 0
Vistilo Barrie (80') 5 - 0
5 - 1 Kirill Krestyashin (86')
real granada club de futbol Alineación oficial del equipo 'real granada club de futbol' en el partido 5 - 1 F.C.CERNAIA25 Alineación oficial del equipo 'F.C.CERNAIA25' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
real granada club de futbol Alineación oficial del equipo 'real granada club de futbol' en el partido 3 - 1 F.C.CERNAIA25 Alineación oficial del equipo 'F.C.CERNAIA25' en el partido
Tiene suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real granada club de futbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique Oña Ruiz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del granada se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Klaus Meindl de granada va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 32 minuts, Joaquín Zaitegui va superar per velocitat Kirill Krestyashin per posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): granada va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lorenzo Pittalis va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.CERNAIA25. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vistilo Barrie la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del granada es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Santiago Ríos va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Erik Säfdahl, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Santiago Ríos de granada va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Klaus Meindl gairebé va marcar per a granada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vistilo Barrie va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gelindo Muscoli al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nolasco Luises va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erik Säfdahl de granada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nolasco Luises després que el jugador de granada li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Santiago Ríos va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

F.C.CERNAIA25

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Un mica després, Kirill Krestyashin de F.C.CERNAIA25 va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Ibhana Khare per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 15, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Marco Fuina no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Benjamin Agneessens.
  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Benjamin Agneessens va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de F.C.CERNAIA25 es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Kirill Krestyashin semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Iván Menéndez. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.