Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Llagostera (122924) - Confitados F.C (1590546) » 383157338: T37/J3/IX

Liga 383157338 Información oficial sobre el partido 383157338 en Hattrick

30.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / IX.408 (60679)

LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido 4 - 3 Pelopo Power Alineación oficial del equipo 'Pelopo Power' en el partido
0 - 1 Ivaylo Popchev (35')
Marcelo Mota Pinho (36') 1 - 1
Iikka Salla-aho (40') 2 - 1
2 - 2 Zefiro Bellomo (62')
Buddy White (67') 3 - 2
3 - 3 关 (Guan) 柏超 (Baichao) (68')
Ulrik Vest (69') 4 - 3
LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido 4 - 3 Pelopo Power Alineación oficial del equipo 'Pelopo Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido 5 - 0 Pelopo Power Alineación oficial del equipo 'Pelopo Power' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA BANDA DEL TUERTO,C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Marcelo Mota Pinho va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): TUERTO,C.F. prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Iikka Salla-aho va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 67 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Buddy White llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): TUERTO,C.F., atacant per l'esquerra al minut 69, va aprofitar el magnífic llançament de Ulrik Vest per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip TUERTO,C.F. Emmanuel Wetzhausen quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lawrence Poulain l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Timo Gnaier va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Buddy White va sorprendre Manolo Tejero amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tjard Repperthien va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): TUERTO,C.F. va ser a punt de marcar al minut 61, quan el seu jugador Emmanuel Wetzhausen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Emmanuel Wetzhausen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manolo Tejero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): David Camañes de TUERTO,C.F. va abandonar el terreny de joc després de 52 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Paco Gulina va entrar en el seu lloc.

Pelopo Power

Goles Goles

  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Ivaylo Popchev al minut 35 va permetre a Pelopo prendre avantatge per 0 - 1.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): El Pelopo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Zefiro Bellomo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 68 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en 关 (Guan) 柏超 (Baichao) de Pelopo marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tjard Repperthien ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pelopo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fırat Pekbaş va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Fermín Barreiro de Pelopo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.